Gezichtsbehandelingen

salonbabiche-gezichtbehandelingenTijdens de gezichtsbehandelingen bij Babiche kunt u rekenen op aandacht, rust, professionaliteit en zorgzaamheid. Precies waar we voor staan. Jong en oud, man en vrouw; iedereen kan terecht voor een passende behandeling. Het aanbod varieert van een speciaal op de jeugd gerichte behandeling van 30 minuten tot een uitgebreide, verzorgende gezichtsbehandeling van 90 minuten, uit te breiden hoe u wenst.

Bekijk de mogelijkheden en maak direct een afspraak!

 • V.I.P.-behandeling (120 min.) € 125,-
  Een heerlijke behandeling, helemaal op maat. Van wenkbrauwen verven, een verzorgend ampul tot een rugmassage: tijdens deze 120 minuten durende behandeling hebt u keuze uit alle modules.
 • Complete dr. Grandelbehandeling (90 min.) € 73,-
  Een complete behandeling bestaat uit reinigen, dieptereiniging (stomen), verwijderen van oneffenheden, peeling, epileren, verzorgend gezichtsmasker, uitgebreide gezichtsmassage en make-up naar wens.
 • Basis dr. Grandelbehandeling (60 min.) € 57,-
  Een basisbehandeling bestaat uit reinigen, dieptereiniging (stomen), verwijderen van oneffenheden, peeling, epileren en een verzorgend gezichtsmasker.
 • Mini dr. Grandelbehandeling (30 min.) € 35,-
  Een mini-behandeling bestaat uit reinigen, epileren en verzorgen.
 • Jeugd dr. Grandelbehandeling (30 min.) € 32,-
  Een jeugdbehandeling bestaat uit reinigen, epileren en verzorgen en is speciaal gericht op de huid vanaf de puberteit. Perfect om de jonge huid te onderhouden en voor uitleg over huidverzorging.
 • Bindweefselmassage (25 min.) vanaf € 25,-
  Een bindweefselmassage is een behandeling die uit diepe massagetechnieken bestaat. Die werken op het bindweefsel in, zo wordt er nieuw collageen aangemaakt.
  Zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling!
 • Fruitzuurbehandeling (60 min.) € 75,-
  Tijdens een fruitzuurbehandeling draait het om het verfijnen van de huid, bijvoorbeeld voor het vereffenen van littekens. Uiteraard is ook voor deze behandeling een grondige reiniging de basis.
 • Ontspanningsmassage gezicht/hoofd (25 min.) € 30,-
  Een rustgevende massage die zorgt voor een totaal ontspannen gevoel.

Natuurlijk is iedere gezichtsbehandeling uit te breiden met:

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk ook
Bekijk ook